A The Settlers Online is készül a húsvétra

2013.03.24. 13:45 NerveAxis

Már csak egy hét van húsvétig, az ünnepre pedig a Blue Byte népszerű online stratégiai játékában is készülnek, méghozzá egy érdekes eseménnyel.

Nagy népszerűségnek örvend a Blue Byte ingyenes, böngészőben futó stratégiai játéka, The Settlers Online. A készítők a közelgő húsvétra egy új eseménnyel készülnek: nyolc kalandon vehetünk részt, amelyeken a lehető legtöbb húsvéti tojást kell összegyűjtenünk.

Ezzel a speciális nyersanyaggal kereskedhetünk is, de városunk raktárában is beválthatjuk új termelő- és dekorációs építményekre. Húsvét alkalmából megjelenik a Floating House, amelyet vízfelület fölé építhetünk és 40 új lakónak ad otthont. Két új speciális karakter is érkezik, a Veteran, aki a csatákban nyújthat kiemelkedőt, valamint az Experienced Explorer, aki hagyományos társainál sokkal gyorsabban fedezi fel az ismeretlen földeket. Az esemény kapcsán egy hat perces trailer is készült, amelyben a fejlesztők mesélnek az újdonságokról.

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok böngészős játék böngészős játékok stratégiai játék stratégiai játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://kivalojatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr645165616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása