A StarCraft II: Heart of the Swarm gyakorló játékmódot kap

2012.12.19. 08:38 NerveAxis

A Blizzard valós idejű stratégiájának kiegészítője egy új funkcióval bővül: a Training mode fog minket felkészíteni, hogy minél jobb esélyünk legyen a többjátékos meccseken. A StarCraft II: Heart of the Swarm elsősorban amiatt újít ezen a téren, mivel a játék az egyik legerősebb kompetitív színtérrel rendelkezik, és így sokaknak nincs sikerélményük a többszereplős meccseken.

"Sokan megijednek, legalábbis először, mikor egy másik játékos ellen játszanak. Ez a játékmód nagy lépést jelent annak irányába, hogy a kampányhoz szokott emberekkel megszerettessük az egymás ellen versengést. Itt gyakorlatilag a számítógép ellen játszva fejlődhet a játékstílusunk, mivel az folyamatosan hasznos tippekkel fog ellátni, hogy miként lehetnénk hatékonyabbak. Lépésenként válik nehezebbé, a játékos nem kerül egyből a mély vízbe, és mire kitanulja a dolgokat, készen is fog állni hogy másokkal mérje össze tudását. - nyilatkozta Mike Morhaime. A játék 2013. március 12-én kerül a boltokba.

forrás: playdome.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kivalojatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr964972699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása