Megjelenési dátumot kapott a Far Cry 3 DLC-je

2013.01.15. 10:57 NerveAxis

Napokon belül megérkezik a játék PS3-exkluzív DLC-je, a Hight Tide. Emellett megérkezett az 1.03-as patch a Sony konzoljára, valamint a fejlesztők érdekes dolgokat meséltek Vaas karakteréről is.

A Far Cry 3 joggal pályázik a 2012-es esztendő év játéka címére, hiszen mind grafika terén, mind játékmenetével, mind történetével oda tudta bilincselni a játékosokat a monitorok elé. Ehhez párosult még a manapság kimagaslónak mondható közel 30 órás játékidő is. A fejlesztők a megjelenés után sem fordultak el a játéktól, folyamatosan dolgoznak az újabb javításokon. A negyedik patch a PC-s változathoz már hetekkel ezelőtt megérkezett, ám a konzolos verziók javítása mostanáig csúszott. Mától viszont a PlayStation 3-as játék is megkapta a maga frissítését, amely elsősorban a többjátékos rész hibáira koncentrál, de rengeteg apró változtatást is tartalmaz az egyszemélyes kampányhoz, valamint a pályaszerkesztőhöz is. A részletes leírást a VG24/7 magazin oldalán találjátok. Arról egyelőre nem tudtak pontos információval szolgálni a készítők, hogy az Xbox 360-as javítás mikorra várható, de a közeljövőben számíthatunk rá.
A PS3-as kiadás emellett napokon belül exkluzív DLC-vel bővül, megjelenési dátumot kapott ugyanis a High Tide csomag. A kooperatív módot bővítő plusz tartalom január 15-én válik elérhetővé. Hogy a későbbiekben elkészül-e PC-re, illetve Xbox 360-ra, egyelőre nem lehet tudni.

folytatás: playdome.hu

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok fps cry far

A bejegyzés trackback címe:

https://kivalojatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr515019450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása