Autós játékok, parkolós játékok és 3d játékok a neten

2013.04.07. 13:39 NerveAxis

autós játékokMost egy olyan oldalt szeretnék ajánlani amelyen autós játékok vannak. De nem is akármilyen autós játékok! Olyanok amelyek mind a kedvenceim és egytől-egyig nagyon minőségi darabok. Az autós játékok oldala, a legjobb témába vágó játékokat tartalmazza szerintem. Egy ismerősöm szerkeszti, akinek több hasonló oldala van szóval van rutinja a dologban.

Mégis úgy gondolom, hogy ezzel az oldallal tette fel a pontot az i-re, azaz tényleg sikerült a legjobb gyűjteményt összehozni!

Az oldalán külön gyűjtő oldala van ezeknek a játékoknak. Ide gyűjti a legjobb autós játékokat, de az oldalon még másol is találkozhatsz ilyenekkel! Ennek az az oka, hogy ezt a témát is tovább lehet bontani kisebb csoportokra, így több releváns kategória is van az oldalon, amelyek között van átfedés is.

3d játékok

3d játékokIlyenek például a 3d játékok kategória, amelyben a 3d játékok vannak, de ugye ebbe a csoportba sok minden belefér. Így a 3d játékok között sok az autós játék, persze vannak mások is. Sőt ebben a kategóriában találtam a legjobb autós játékot is! Ez a 3D verseny névre hallgató játék. Ha arra jársz mindenképp próbáld ki!

Parkolós játékok

parkolós játékokA másik olyan autós játékok kategória, ahol még sok ilyen játékkal találkozhatsz a parkolós játékok! Ebben a kategóriában is nem csak autókkal találkozhatsz, hiszen nem csak autókkal lehet parkolni, de a parkolós játékok oldalon, sok autós játék található! A parkolós játékokat is nagyon szeretem, bár ezekhez a játékokhoz sok türelem kell, ezért ritkábban veszem elő őket mint az autós játékokat.

Az biztos, hogy ha szereted ezt a játék fajtát akkor ezen az oldalon több helyen is találkozhatsz vele. Bátran látogasd meg az oldalt és válogass kedvedre! Az oldal használata persze ingyenes, szóval tényleg semmi akadálya nincs annak, hogy játssz egy jót, ha erre vágysz!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok autós játék autós játékok parkolós játék parkolós játékok 3d játékok 3d játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kivalojatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr285205428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása