Knigths travelling logikai játék

2013.05.24. 08:14 NerveAxis

logikaijatek.pngVan még egy olyan ősi logikai játék mint a sakk? Szerintem nem nagyon. Ez a játék a sakkra alapozva született meg illetve. A sakktáblán kell játszanunk. A cél, hogy a sakkban megismert lóval, minél nagyobb területet járjunk be a táblán. Persze csak és kizárólag lólépésben közlekedhetünk és minden négyzeten csak egyszer tartózkodhatunk!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok logikai játékok logikai játék

Grandpa Stunts Jump motoros játék

2013.04.17. 10:07 NerveAxis

grandpa.jpgA nagyfater már nem fél semmitől. A haláltól sem. De miért is parázna fél lábbal a koporsóban?:) Ezért úgy érezte itt az ideje, hogy kipróbálja magát mint motoros kaszkadőr! Hát papa mi drukkolunk Neked! Szóval a lényeg, hogy a rámpára hajtva ugrasd át vele a tavad. Nyugi ha kicsi az ugrás a fater túl fogja élni, maximum úszik egy kicsit!:) Persze ha nem tud úszni na akkor baj van! De ház ez van, ő akarta! :D És ha ez nem volt Neked elég itt még van egy két, igazán jó motoros játék!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok ingyen játékok ingyen játék motoros játék motoros játékok

Autós játékok, parkolós játékok és 3d játékok a neten

2013.04.07. 13:39 NerveAxis

autós játékokMost egy olyan oldalt szeretnék ajánlani amelyen autós játékok vannak. De nem is akármilyen autós játékok! Olyanok amelyek mind a kedvenceim és egytől-egyig nagyon minőségi darabok. Az autós játékok oldala, a legjobb témába vágó játékokat tartalmazza szerintem. Egy ismerősöm szerkeszti, akinek több hasonló oldala van szóval van rutinja a dologban.

Mégis úgy gondolom, hogy ezzel az oldallal tette fel a pontot az i-re, azaz tényleg sikerült a legjobb gyűjteményt összehozni!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok autós játék autós játékok parkolós játék parkolós játékok 3d játékok 3d játék

Online lányos játékok

2013.03.30. 08:10 NerveAxis

A lányos játékok, egy hónapban Magyarországon körülbelül 100 000 keresést generál a keresőkben. Nem túlzás tehát a lányos játékok sikeréről beszélni! Ezeket a játékokat az esetek többségében csak a lányok keresik, hiszen csupa olyan témát dolgoznak fel, amelyek a fiúkat annyira nem is érdeklik. 

Ott vannak például az öltöztetős lányos játékok amelyekben különféle modelleket kell felöltöztetnünk, ízlésünk szerint.

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok lányos játékok lányos játék öltöztetős játék öltöztetős játékok csajos játékok csajos játék

Cleo de Nile online lányos játék

2013.03.28. 12:49 NerveAxis

cleo.jpgEbben a játékban Cleo De Nile fodrászának bőrébe bújhatsz! Téged ért a nagy megtiszteltetés, hogy Cleo De Nile hozzád tért be, hogy új frizurát csináltasson Veled! Bár rettentően izgulsz, mégis elvállalod a feladatot. Próbáld megfékezni kezed remegését és varázsolj egy csodálatos frizurát az illusztris vendégednek, ebben a jópofa lányos játékban! Jó szórakozást hozzá!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok lányos játékok lányos játék csajos játékok csajos játék

A The Settlers Online is készül a húsvétra

2013.03.24. 13:45 NerveAxis

Már csak egy hét van húsvétig, az ünnepre pedig a Blue Byte népszerű online stratégiai játékában is készülnek, méghozzá egy érdekes eseménnyel.

Nagy népszerűségnek örvend a Blue Byte ingyenes, böngészőben futó stratégiai játéka, The Settlers Online. A készítők a közelgő húsvétra egy új eseménnyel készülnek: nyolc kalandon vehetünk részt, amelyeken a lehető legtöbb húsvéti tojást kell összegyűjtenünk.

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok böngészős játék böngészős játékok stratégiai játék stratégiai játékok

Bejelentették a Sniper Elite 3-at

2013.03.15. 09:25 NerveAxis

Készül a világháborús mesterlövész játék harmadik része, amely már a következő generációs konzolokra is megjelenik majd.

Remek játék lett a Sniper Elite V2, amelyhez néhány nappal ezelőtt érkezett meg a Nazi Zombie Army nevű kiegészítő. Az 1,1 milliós eladott példányszám fényében nem is meglepő, hogy már készül a Sniper Elite 3. A fejlesztést ezúttal is a Rebellion csapata végzi, a kiadásért pedig az 505 Games felel, a megjelenésre pedig leghamarabb 2014-ben kerülhet sor. Az új játék főszereplője ismét Karl Fairburne lesz, akit a jelek (és főleg a játék logója) szerint az afrikai hadszíntérre sodor a sors.

Szólj hozzá!

Címkék: pc játék lövöldözős játékok offline játékok lövöldözős játék psx játék xbox játék offline játék

Lovagos játékok

2013.03.11. 13:41 NerveAxis

lovagos.jpgA középkor hősei a lovagok voltak. A lovagok rettenthetetlen harcosokként verték vissza, az ellenséges támadásokat. Nagyon sok lovagrend létezett, de a leghíresebb lovagrend a templomos volt. A lovagok mai is az egyenesség, nyíltság és becsületesség példaképei. Az oldalunkon található lovagos játékok mindegyike, ilyen lovagokról szól, ők a főszereplői ezeknek a lovagos játékoknak. Ha Te is szereted a lovagokat és szeretsz jókat játszani, és a kedvenceidet szeretnéd viszontlátni egy-egy játékban akkor a lovagos játékok oldalunkat érdemes lesz megnézned.

Jó szórakozást kívánunk a játékainkhoz!

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen játékok lovagos játékok lovag játékok

Készül a Deadfall Adventures

2013.03.02. 08:46 NerveAxis

Ismét akció játékon dolgozik a Painkiller fejlesztője, amelyben az egész bolygón átívelő kalandban lehet részünk a '30-as években.

Új akciójátékon dolgozik a The Farm 51 csapata, akiknek az egész jól sikerült Painkiller: Hell & Damnationt is köszönhettük. Az új alkotás a Deadfall Adventures címet viseli és a '30-as évekbe repíti a játékost. A történet főszereplője James Lee Quaertermain, aki a jó pénz reményében elkíséri Jennifer Goodwint Egyiptomba, hogy felkutassák az Atlantis Szíve nevű ősi ereklyét. A korszakból már sejthető, hogy hősünknek meg fog gyűlni a baja a náci hadsereg afrikai hadtestével is (Indiana Jones, valaki?). Bár a sztori a piramisok árnyékában indul, rengeteg helyszínen megfordulunk majd, az északi jégtábláktól a guatemalai őserdőkig.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok akció játékok akció játék

Játékok online, akár minden nap!

2013.01.27. 09:08 NerveAxis

Sokszor nincs kedvünk játékokat, letölteni telepíteni. Ilyenkor jönnek jól a remek játékok online. Ezeket nem kel installálni, elég csak megnyitni őket egy böngészőben és már is indulhat a móka. Rengeteg játék típust dolgoznak fel ezek az online játékok. Stratégiai, autós, lányos stb játékok, bármit szeressünk megtaláljuk közöttük. De még a bonyolultabb 3ds játékokat is.

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok