Online lányos játékok

2013.03.30. 08:10 NerveAxis

A lányos játékok, egy hónapban Magyarországon körülbelül 100 000 keresést generál a keresőkben. Nem túlzás tehát a lányos játékok sikeréről beszélni! Ezeket a játékokat az esetek többségében csak a lányok keresik, hiszen csupa olyan témát dolgoznak fel, amelyek a fiúkat annyira nem is érdeklik. 

Ott vannak például az öltöztetős lányos játékok amelyekben különféle modelleket kell felöltöztetnünk, ízlésünk szerint.

Öltözetős lányos játékok

Ezekkel a játékokkal persze, nem csoda, hogy fiúk nem játszanak. Hiszen a lányok azok akik babázni szoktak gyerekkorukban is. Az öltöztetős játékok pont ennek a babázásnak, a babákkal való játéknak az online változatai.

Talán ezek a legnépszerűbb lányos játékok. Persze vannak más típusúak is, kiszolgálós stb, de ezekkel játszanak a legtöbben. Így a cikk végére be is teszek nektek, egy igazán jó lányos játékot!

Valentine Day öltöztetős játék a lányos játékok közül

Ha ilyen játékokat keresel az interenten akkor nincs nehéz dolgod amúgy. Elég csak bepötyögnöd valamelyik keresőbe a lányos játékok vagy az öltöztetős játékok kifejezéseket és már is százával válogathatsz az erre specializált honlapok között!

Ráadásul ezek az oldalak ingyenesek. Szóval manapság már nem kell fizetni a szórakozásért és a kikapcsolódásért!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok lányos játékok lányos játék öltöztetős játék öltöztetős játékok csajos játékok csajos játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kivalojatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr225180178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása