Bejelentették a Sniper Elite 3-at

2013.03.15. 09:25 NerveAxis

Készül a világháborús mesterlövész játék harmadik része, amely már a következő generációs konzolokra is megjelenik majd.

Remek játék lett a Sniper Elite V2, amelyhez néhány nappal ezelőtt érkezett meg a Nazi Zombie Army nevű kiegészítő. Az 1,1 milliós eladott példányszám fényében nem is meglepő, hogy már készül a Sniper Elite 3. A fejlesztést ezúttal is a Rebellion csapata végzi, a kiadásért pedig az 505 Games felel, a megjelenésre pedig leghamarabb 2014-ben kerülhet sor. Az új játék főszereplője ismét Karl Fairburne lesz, akit a jelek (és főleg a játék logója) szerint az afrikai hadszíntérre sodor a sors.


"A Sniper Elite V2 hatalmas siker volt és nagyon örülünk, hogy a Sniper Elite 3-on is együtt dolgozhatunk a Rebellionnal. A rajongók ugyanarra a lélegzetelállító akcióra számíthatnak, amelyet mostanra összekötöttek a Sniper Elite játékokkal, ugyanakkor remek újításokra is felkészülhetnek." - nyilatkozta Ian Howe, az 505 Games vezetője, akihez csatlakozott Jason Kingley, a Rebellion feje is - "Számunkra is öröm újra együtt dolgozni az 505 Gamesszel a Sniper Elite V2 sikerére épülő folytatáson. Rengeteg saját ötletünk van, amelyekhez társulnak a rajongók kívánságai is. A Sniper Elite V2 csak a kezdete volt annak, amit ebből a sorozatból ki szeretnénk hozni, sok dologra eddig nem volt időnk, ezeket most szeretnénk megvalósítani. Szeretnénk nyitottabbá tenni az új részt, de odafigyelünk az X-Ray kamerára és a világháborús hangulatra is. Kíváncsiak vagyunk, mit fognak a rajongók szólni a legújabb felvonáshoz."


A fejlesztők ígérete szerint tehát új környezetre, továbbfejlesztett játékmenetre és egy vadonatúj történetre számíthatunk. Valamint az is kiderült, hogy a PC-s, PlayStation 3-as, Xbox 360-as és WiiU-s kiadás mellett elkészül a játék PlayStation 4-es és a Microsoft új generációs konzoljára szánt változata is.

forrás: playdome.hu

Szólj hozzá!

Címkék: pc játék lövöldözős játékok offline játékok lövöldözős játék psx játék xbox játék offline játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kivalojatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr725135814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása